Kulturrødderne

Koret

Kulturrøddernes Kor er et blandet kor i Viborg området. Vores repertoire er bredt og omfatter rytmisk musik, større korværker og årstidens sange. Se mere her: Koret

Billeder af koret findes her:  Galleri

Årets arrangementer: 2018

Koret i Domkirken i Viborg den 5. september 2016 ved mindehøjtideligheden for Danmarks Udsendte.

Litteraturrødderne

Vi var meget glade for både De usynlige (1) og Hvidt hav (2), som er velskrevne med et smukt sprog og fine udtryk, som passer så godt. Vi fandt især bog 1 lidt stillestående, men mens nogle syntes det var lidt irriterende, nød andre det stillestående, alt det usagte. Det er gode skildringer af et ejendommeligt sted at bo og dets beboere, med god indsigt i de livsvilkår, som de tog på sig. Der er mange nuancer, mange halvkvædede viser. Vi glæder os til at læse 3’eren, Rigels Øjne, som udkommer i september 2018 på dansk.

Næste bog på læselisten er Fru Marie Grubbe af J. P. Jacobsen fra 1876. Nu bliver det lokalt, den foregår jo på Tjele Gods.

 

KLIK FØRST PÅ BILLEDET FOR AT ZOOME...

Billedmagerne

Mens vi venter på Billedmagernes efterårsudstilling den 16-18. november 2018 i Pakhuset Viborg med temaet fugle, kan vi tage et smugkig på maledagen den 26. august.

 

KLIK PÅ BILLEDET, SÅ ÅBNER ET VINDUE HVOR DER KAN ZOOMES

UDSTILLING 2016

Billedmagernes udstilling 17-20. november 2016 i Pakhuset, Viborg.  TIP: Klik på billedet for at åbne et vindue, hvor der kan zoomes

Billedmagerne: Birte Claudell, Sine Claudell, Maja Dürr Berg, Lene Ovesen, Anne Rasmussen (Pakhuset novembert 2016)