Kulturrødderne

Koret

Kulturrøddernes Kor er et blandet kor i Viborg området. Vores repertoire er bredt og omfatter rytmisk musik, større korværker og årstidens sange. Se mere her: Koret

Billeder af koret findes her:  Galleri

Årets arrangementer: 2018

Korweekend 24. februar 2018

KLIK PÅ BILLEDET, så åbner det i et nyt billede, hvor der kan zoomes...

Litteraturrødderne

Beretningen om enkekejserinde Cixi, der regerede i Kina i mere end 50 år, er et stykke ukendt historie og et fascinerende portræt af en af verdenshistoriens mest magtfulde kvinder. Jung Chang har skrevet en helt klar oprejsning for Cixi, som eftertiden har behandlet hårdt på grund af den skurkerolle, som politiske modstandere har givet hende. Den var lang! Men fængede alligevel, en forundrende skæbne, hun må have været meget intelligent. En fascinerende bekrivelse, en god og yderst velskrevet bog. Igen åbnede forfatteren vore øjne – det skete også i Vilde Svaner.

Nu skal vi læse norske Roy Jacobsen: De usynlige (2014) og del 2, Hvidt hav (2016). Bibliotekarens mest kortfattede omtale: DE USYNLIGE: Ingrid vokser op på en lille isoleret ø i Nordnorge, hvor naturen råder, og hvor der skal arbejdes hårdt for eksistensen. HVIDT HAV: Under 2. verdenskrig vender Ingrid hjem til den øde barndomsø Barrøy, men et skibsforlis betyder dog en ekstra beboer på øen, og uventet kærlighed opstår mellem dem.

KLIK PÅ BILLEDET, så åbner det i et nyt billede, hvor der kan zoomes...

Billedmagerne

Der var maledag på Ushus den 24. juni 2017.

KLIK PÅ BILLEDET, så åbner det i et nyt billede, hvor der kan zoomes...

UDSTILLING 2016

Billedmagernes udstilling 17-20. november 2016 i Pakhuset, Viborg.  TIP: Klik på billedet for en bedre visning

Billedmagerne: Birte Claudell, Sine Claudell, Maja Dürr Berg, Lene Ovesen, Anne Rasmussen (Pakhuset novembert 2016)